Show-Biz

Vedati i tregon Mbresës pse u nervozua me të – Privé

Së fundmi, Vedati para të gjithë banorëve ka treguar për një moment brenda shtëpisë që u nervozua me Mbresën.

Ai në prezencën e saj tregon për rastin dhe gjithçka duket që qartësohet në fund.

Ndiqni të plotë videon e mëposhtme. /Prive.al
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button