BotaRajoni

Pesha më e madhe e përgjegjësisë ishte gjatë Covid – Abc News

schedule12:34 – 15 Shkurt, 2023

Nicola Sturgeon tha se udhëheqja e Skocisë gjatë Covid ishte puna më e vështirë që ka bërë, duke shtuar se pesha e përgjegjësisë ishte shumë e madhe.

Ajo foli për ndikimin fizik dhe mendor që ka pasur puna si kryeministre tek ajo dhe duke iu referuar “natyrës dhe shkallës” së sfidave të Skocisë, dhe tha se lidershipi politik duhet të ketë energji.

“Të qëndrosh e fortë është një detyra më kritike, sidomos në një moment kur bllokimi i referendumit është një akt brutaliteti,” theksoi ajo.

/abcnews.al
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button