Shqiperia

SPAK “nuk i lë gjë” Ervis Martinajt. Lista me 34 pasuri të sekuestruara – Abc News

schedule14:23 – 15 Shkurt, 2023

TIRANË- ABCNEWS ka siguruar listën e pasurive, të cilat do t’i sekuestrohen “mbretit” të lojërave të fatit, Ervis Martinaj.

Në listë janë 34 pasuri, të cilat dyshohet se janë përftuar përmes aktivitetit të paligjshëm, të kryer nga biznesmeni Martinaj, i cili rezulton i zhdukur për më shumë se gjashtë muaj.

Me kërkesë të SPAK, autoritetet kanë ndërmarrë ditën e sotme një aksion, të shtrirë kryesisht në Fushë-Kuqe, me qëllim  sekuestrimin e pasurive të Martianajt dhe familjarëve të tij.

Pasuritë që kërkohen t’i sekuestrohen “bosit” të kumarit janë të natyrave të ndryshme, duke filluar nga makina, prona, apartamente, ara, ullishte, kursime familjare deri tek përqindje aksionesh në disa kompani shërbimesh.

 

 

LISTA E PASURIVE PËR SEKUESTRIM: 

 1. Aksionet e KING KASINO ku aksioner është 100% Ervis Martinaj
 2. 50 % të aksioneve të shoqërisë “ALBA TELECOMMUNICATION” në emër të Ervis Martinaj
 3. Aksionet e shoqërisë “MATI UNION” ku aksioner është 100% Mustafa Martinaj
 4. Aksionet e shoqërisë “MARTINAJ E.M” ku aksioner është 100% Mustafa Martinaj
 5. Subjekti “Ervis Martinaj”
 6. Shoqëria “REAL FENIX” ku aksionere është 100% Roberta Martinaj
 7. Subjekti “Drenica Martinaj”
 8. Subjekti “V.K”
 9. Shoqëria “S.P.E Energy” shpk ku aksioner është 100% V.K
 10. 21% e aksioneve dhe aseteve te shoqëria “S.P.E Gjadër” të zotëruara nga “S.P.E Energy” shpk ku aksioner është 100% V.K
 11. Një automjet Smart, modeli Passion në pronësi të Erjona Martinaj
 12. Një automjet Land Rover, modeli Discovery në pronësi të Erjona Martinaj
 13. Një automjet Mercedez-Benz, modeli GLK 350, në pronësi të Vasilika Martinaj
 14. Një automjet Fiat, modeli Fiesta, në pronësi të Vasilika Martinaj
 15. Një automjet BMW, modeli M 550, në pronësi të Vasilika Martinaj
 16. Një pasuri me sip.82 m2 në lagjen “Pavarësia”, Vlorë në pronësi të Drenica Martinaj dhe një arë në Piqeras, Sarandë në pronësi të Ervis dhe Roberta Martinaj
 17. Një njësi me sip. 137 m2 në pronësi të Vasilika Martinaj
 18. Një ullishte me sip.9 800 m2, në Dobresh, Tiranë
 19. Një arë 3 815 m2 në Fushëkuqe, Kurbin
 20. Arë me sip.7 000 m2 në Patok
 21. Arë në Fushëkuqe, Kurbin sip.12 145 m2
 22. Arë në Patok, Kurbin me sip.1 973 m2
 23. Arë në Patok, Kurbin me sip. 7050 m2
 24. Arë dhe truall me sip.1 975 m2 në Fushë-Milot, Kurbin
 25. Arë me sip.1. 632 m2 në Fushë-Milot, Kurbin
 26. Truall dhe ndërtesë me sip.300 m2 në emër të Mustafa dhe Vasilika Martinaj
 27. Arë me sip. 2. 543 m2 në Fushëkuqe, Kurbin
 28. Arë dhe ndërtesë me sip.410 m2 në Fushëkuqe, Kurbin në emër të Mustafa dhe Vasilika Martinaj
 29. Arë me sip. 120 m2 dhuruar nga Ervis Martinaj shtetases Bisere Hato
 30. Truall dhe ndërtesë 580 m2 dhuruar nga Ervis Martinaj shtetases Bisere Hato
 31. Apartament në rrugën “Dervish Hima”, me sip.105 m2, dhuruar nga Ervis Martinaj shtetases Gelmona Tarja
 32. Ullishte 2000 m2 në fshatin Gjilekë, Dhërmi
 33. Pasuri aktualisht ne pronësi te shtetasit Fatmir Ahmet Vuthaj.
 34. Llogari kursimi për fëmijë/abcnews.al
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button