Show-Biz

Vedati bënë plane që t’i bëjë “prank” Julianës – Privé

By

Me disa nga banorët në dhomën e gjumit, Vedati e dha idenë që t’i bëjnë një rreng Xhulit.

Ai ishte i ulur në krevat me Dafinën dhe të dy po bisedonin.

Për çfarë bëhet fjalë? Ndiqni të plotë videon e mëposhtme. /Prive.al
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button