Show-Biz

Vedati i thotë “ngriju”, Bruno bie në grackën e tij (VIDEO) – Privé

“Ngrij-shkrij” vazhdon ende në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova, por vetëm kur do “Vëllai i Madh”.

Në një moment, Vedati ka gënjyer Brunon derisa ishin në kuzhinë, se ka dëgjuar se duhet ngrirë.

Artisti nga Shqipëria ra në grackën e humoristit dhe ngriju duke qëndruar për disa sekonda në pozitën e njëjtë.

Kjo më pas ka shkaktuar shumë të qeshura.

Ndiqni videon.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button