Show-Biz

Vëllai i Madh ka një sfidë shumë interesante për banorët – Privé

By

“Vëllai i Madh” sot e ka një sfidë më ndryshe për banorët e Big Brother Vip Kosova.

Ata do të realizojnë emisionet e Klan Kosovës, Rubikonin, Orën e Pasdites dhe Lajmet.

Për këtë gjë banorët menjëherë i kanë filluar përgatitjet.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button