Show-Biz

Arta dhe Blasta flasin për qytetin e Ferizajt – Privé

Arta sot i kishte treguar Blastës se cilat qytete i pëlqejnë në Kosovë dhe ku shkon më shumë.

Ajo e përmendi edhe vendlindjen e Blastës, qytetin e Ferizajt, për të cilin tha se ka qenë disa herë.

Por shtoi se ndonëse ka qenë disa herë nuk është se e njeh mirë qytetin.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button