Show-Biz

Artani dhe Xhuli diskutojnë qasjen e Andit ndaj kësaj të fundit – Privé

Konkurrentët e Big Brother VIP Kosova, Artani dhe Xhuli kanë diskutuar për sjelljet e Andit karshi kësaj të fundit.

Artani i ka thënë se e mbështet Xhulin në një mënyrë për ankesat që ajo ka ndaj Andit dhe sjelljeve të tij.

Por, me cilën prej “akuzave” të Xhulit ndaj Andit, pajtohet Artani? Këtë e kuptoni përmes videos në linkun e mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button