Kosova

Sibel Halimi: Alarmuese implikimi i kryeministrit, në rastin e provave të Astrit Deharit

Zëdhënësja politike e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Sibel Halimi, ka reaguar rreth deklaratave të deputetit të Vetëvendosjes, Haki Abazit, rreth rastit të Astrit Deharit.

”Në këtë kohë, kur Kosova është duke u ballafaquar me kriza të ndryshme e pa asnjë veprim konkret në zgjidhjen e tyre nga ana e qeverisë, është tepër shqetësuese se si deputeti i partisë në pushtet sot na del me informata tronditëse. Posaçërisht është alarmuese edhe implikimi i vet kryeministrit të vendit në rastin e zhdukjes së mostrave të Astrit Deharit.
Ndaj, kërkojmë urgjentisht veprimin e menjëhershëm të Prokurorisë në hetimin dhe zbardhjen e së vërtetës, rasti i tillë i ndjeshëm nuk duhet të mbetet i izoluar nga makineria propagandistike ashtu siç edhe dinë ta bëjnë kjo parti”.

 

Haki Abazi për rastin Dehari: Prokuroria t’i merr në pyetje kryeministrin Kurti e ministren Haxhiu


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button