Show-Biz

Andi: Posedoj elemente që mund të ma japin fitoren e Big Brother VIP Kosova – Privé

Konkurrenti i Big Brother VIP Kosova, Andi përderisa ka shijuar darkën e të nominuarve, ai i është përgjigjur edhe pyetjeve të bëra posaçërisht për të.

“Pse ende nuk e ke bërë kërkesën për tu larguar nga Big Brother?”, ka qenë një nga pyetjet drejtuar Andit.

“Se kam bërë kërkesën sepse nuk ka përfunduar akoma dhe nuk e kam fituar akoma, është një pyetje ironike. Nuk më ka humbur durimi, durimin e kam pikën më të fortë. Posedoj elemente që munden me më dërguar deri tek fitorja duke përfshirë: edukatën dhe kulturën brenda në bashkëjetesë”, ka thënë Andi pos tjerash.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button