Kosova

Haradinaj: Në Prekaz, aty ku buron liria

Në 15-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës, kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka bërë homazhe te varrezat e dëshmorëve në Prekaz.

Me këtë rast, Haradinaj ka thënë se nderimi për Jasharajt është i përhershëm.

“Në Prekaz, aty ku buron liria. Nderimi është i përhershëm për Jasharajt dhe Kryekomandantin Adem Jashari, të cilët ndryshuan rrjedhën e historisë sonë të re”, ka thënë Haradinaj.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button