Show-Biz

Çfarë po ziejnë Stresi dhe Xhuli fshehurazi banorëve të tjerëve? – Privé

Konkurrentët e Big Brother VIP Kosova, Stresi dhe Xhuli kanë bërë një plan për të realizuar një “prank” me banorët e tjerë.

Kësisoj, ata kanë rënë dakord që në praninë e të tjerëve në shtëpi, ta mbrojnë njëri-tjetrin dhe të bëhen kinse janë përmirësuar raportet mes tyre.

Gjithsesi, për më tepër detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button