Shqiperia

Pas pak “Korrespondentët”, na ndiqni live në Abc News

Na ndiqni  LIVE (Klikoni këtu)

“Korrespondentët”, është një program i aktualitetit në ABC News. Shqipëria jashtë Tiranës, histori njerëzore, personazhe lokale dhe karaktere sociale.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button