Show-Biz

Sipas Dafinës këta do të jenë finalistët e Big Brother VIP Kosova (VIDEO) – Privé

Pas eliminimit nga shtëpia e Big Brother VIP Kosova, Dafina ka pranuar një pyetje të bërë nga nikoqirët e spektaklit, Alaudin Hamiti dhe Jonida Vokshi.

“Cilët janë banorët që i sheh si finalistë?”, ishte pyetja drejtuar Dafinës.

Ndërkohë që ajo ka lakuar plot pesë emra, veç se këtë të fundit me pak dyshime.

“Si finalistë i shoh Artën, Artanin, Vedatin, Stresin dhe ndoshta edhe Xhulin, nëse vazhdon me qito që po i bënë ajo, ndoshta edhe është, s’i dihet”, ka thënë Dafina.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

 


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button