Show-Biz

Mbresa nuk e di kuptimin e ngjyrës së kaltër në flamurin e Kosovës, thotë se përfaqëson ujin dhe detin

Banorët e Big Brother VIP Kosova kanë realizuar një sfidë të re brenda shtëpisë së famshme.

Ata u vënë përball disa pyetjeve që lidheshin me historinë dhe fakteve për Kosovën, të cilët shpesh herë ishin në siklet.

Disa prej tyre kanë habitur duke mos ditur përgjigjet e pyetjeve më elementare dhe një rast i tillë ishte Mbresa.

Foto: Screenshot/Big Brother VIP Kosova

Ajo u pyet se çfarë përfaqëson ngjyra e kaltër në flamurin e Kosovës, e zënë ngushtë Mbresa tha se ka të bëjë me ujin, detin ose oqeanin.

Tutje, Mbresa tha se ajo nuk e pranon flamurin e Kosovës dhe se e njeh vetëm atë kuq e zi.

Foto: Screenshot/Big Brother VIP Kosova

“Ujin, detin ose oqeanin. Nuk e kam idenë, se unë nuk e dua këtë flamur, unë vetëm një flamur e kam atë kuq e zi, këtë nuk e pranoj”, ishte përgjigjja e Mbresës.

Mbresa nuk ishte e vetmja që nuk dha përgjigje të sakta, banori nga Shqipëria, Bruno nuk diti se me cilat shtete kufizohet Kosova duke përmendur vetëm tre prej tyre Shqipërinë, Malin e Zi dhe Maqedoninë e Veriut, duke harruar Serbinë. /Telegrafi/
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button