Show-Biz

Për kë qau Mbresa? (VIDEO) – Privé

Mbresa mbrëmë është mërzitur për nënën e saj dhe ka qarë për të.

Ajo ka thënë se nuk e ka pritur që nëna e saj do t’i thoshte se është e fortë.

“Mami jem është shumë e fortë, edhe kur më tha se nuk e ka ditur se unë jam shumë e fortë. Kur e tha ajo edhe pse vet është guri”, ka thënë Mbresa.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button