Lajme

Konferenca e 4-të e KSAVAs, Dermatologjia Veterinare e kafshëve të shoqërimit (VIDEO)

Me datë 24-25 shkurt do të mbahet konferenca e 4-të rajonale e organizuar nga KSAVA.

Kjo konferencë e 4-të do të ketë temë Dermatologjinë Veterinare, e cila do t’i ketë 5 module në vazhdimësi brenda dy ditëve.

Dita e parë do të jetë ligjëratë dhe dita e dytë me punëtori të rasteve më të zakonshme në Dermatologjinë Veterinare të kafshëve të shoqërimit.

Ligjëruese do të jetë: Dr. Chiara Noli, specialiste evropiane në Dermatologjinë Veterinare; mysafire speciale Dr. Ana Maria Boncea, poashtu specialiste evropiane në Dermatologjinë Veterinare.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button