Show-Biz

Zjarr sonte, krejt çka pritet të ndodhë në natën Prime – Privé

Sonte ju pret një natë e gjatë.

Në Prime, ju do të keni mundësi të përjetoni shumë emocione e debate të forta mes pak banorëve që kanë mbetur brenda shtëpisë më të famshme në vend.

Poashtu, sonte do të kuptoni emrin e personit që do të eliminohet dhe kështu skualifikohet nga loja për çmimin e madh.

Duke filluar nga ora 21:00 në Klan Kosova dhe Art Motion, do të kuptoni edhe rolin e rëndësishëm të telefonatës sonte, poashtu një super befasi për njërin nga banorët VIP.

Mos harroni, qëndroni para ekraneve për të mos ju humbur asgjë, dhe bashkë për t’i përjetuar llojë të ndryshme të emocioneve.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button