Sport

Glazers “nuk nxitohet” për të shitur United, drejtuesit të pakënaqur nga ofertat – Abc News

Sipas Financial Times, familja Glazers nuk nxitohet për të shitur Man United. Ata pritet të marrin një vendim përfundimtar për shitjen e klubit në verë.

Dy ofertat për të blerë Djajtë e Kuq që janë bërë, një nga Sheikh Jassim dhe një tjetër nga Sir Jim Ratcliffe.

Oferta e Sheik Jassim vlen rreth 4.5 miliardë dollarë, ndërsa për Ratcliffe ende nuk dihet. /G.D abcnews.al/
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button