Show-Biz

Moment emocionues, takimi i babait të Andit me Gresën – Privé

Gjatë spektaklit Prime të Big Brother VIP Kosova, babai i Andit jo vetëm që ka takuar djalin e tij, por edhe “nusen” në ardhje.

Kësisoj, e ftuar nga Jonida, takimit të tyre i është bashkuar edhe Gresa, ndërsa bashkë të tre kanë komunikuar për pak çaste.

Por, për të parë se çfarë bisedoi babai i Andit me Gresën, këtë e kuptoni përmes videos në linkun e mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button