Show-Biz

Vedati imiton Sabri Fejzullahun, Bruno këndon këngët e tij – Privé

By

Banorët po zbaviten me njëri tjetrin në oborrin e shtëpisë dhe kësaj here, Vedati dhe Burno kanë marrë frerët në dorë.

Vedati imiton Sabri Fejzullahun teksa Burno këndon këngë e tij.

Ndiqni të plotë videon e mëposhtme. /Prive.al


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button