Show-Biz

Nga jashtë Arta jep mesazhet e saj për banorët – Privé

Për dallim prej herave të tjera, ku banorët që eliminohen nga shtëpia me mesazhin që dërgojnë për të tjerët që mbesin brenda hedhin thumba, Arta kishte fjalë miradie për secalin prej tyre.

Mbresën e quajti të mençur e simpatike, Melisën një zemër të vërtetë, madje edhe Julianën e quajti trëndafil, ku edhe potencoi se nuk ka ndonjë hatërmbetje me këtë të fundit.

Me Artanin, Andin e Gresën tha se mezi pret të pijë kafe. Ndërkaq për Vedatin tha ta vazhdojë lojën ashtu siç po e bën dhe Brunos i tha të vazhdojë me harenë e disponimin që e ka.

Për Stresin tha se është një “xhoker” i vërtetë dhe po ashtu theksoi se “s’është e dashuruar në të”, pasi një deklaratë të tillë e bëri të premten, si duket me shaka.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button