Show-Biz

Olti Curri ka emrin e personit që duhet të lë BBVK – Privé

Finalja e madhe ka afruar dhe tensionet brenda shtëpisë sa vijnë e shtohen.

Banorët e shtëpisë dhe gjithë shikuesit bëjnë llogaritjet dhe hamendësimet e tyre se kush është i radhës që duhet të lë BBVK.

Ndër ta edhe opinionisti Olti Curri ka dhënë emrin e personit që duhet të largohet nga BBVK.

Në murin e fytyrave të banorëve ai ka shtuar edhe fotografinë e tij dhe me humor thotë se ‘Olti’ është ai që duhet të largohet nga BBVK.

Shihni postimin e tij plot humor në foton e mëposhtme. /Prive.al


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button