Show-Biz

Olti: “Mbresës i doli situata nga kontrolli” – Privé

Opinionisti i Big Brother Vip Kosova, Olti Curri, e ka komentuar krisjen  e raportit të Julianës dhe Mbresës.

Ai ka thënë se gjeneza e kësaj është rregullimi i raportit të Julianës me Stresin.

“Mendoj që gjithçka ka nisur kur Juliana dhe Stresi filluan të bëhen bashkë. Mbresa ka pretenduar që  Juliana të shkojë e ta pleqërojë me të vendim për aleancën me Stresin”.

“Por, Juliana vendosi ta bëjë armëpushimin me Stresin pa e pyetur askënd, kjo është gjeneza. Mbresës i doli situata jashtë kontrollit sepse preferon çdo gjë ta ketë në kontroll”, ka thënë Curri.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button