Show-Biz

Olti sfidon Andin: “Gresën apo 200 mijë euro?” – Privé

Ditëve të fundit brenda shtëpisë së BBVK, Andi dhe Gresa kanë pasur disa përplasje më njëri tjetrin.

Sonte gjatë Prime, Olti ngacmoi pikërisht Andin duke i bërë një pyetje direkte.

Nëse do vendosej mes zgjedhjes çmimin e madh apo Gresën, cilën do të merrte ai.

Ja si përgjigjet banori. Shihni videon e mëposhtme. /Prive.al


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button