Show-Biz

Do të ndjeni nostalgji me lojën që po luajnë banorët e shtëpisë – Privé

Shumë nga ne jemi rritur me një fëmijëri jo shumë të pasur nga gjërat materiale po të pasur për nga imagjinata dhe lojërat.

Nuk ka asnjë person që të paktën një herë në jetë nuk ka lozur “Telefoni i prishur” me fëmijët e lagjes apo miqtë e shkollës.

Kjo është loja që po bëjnë banorët brenda shtëpisë së Big Brother Vip Kosova dhe mund ta ndiqni në videon e mëposhtme. /Prive.al
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button