Show-Biz

“Maskilist dhe ushtrues dhune” – Luizi ‘kryqëzohet’ dhe gjykohet në spektaklin e së martës në BBVA

Mbrëmja e së martës në Big Brtoher VIP Albania ka nisur me shumë tensione.

PJesë e bisedës ka qenë debati i madh i javës, i cili u shkaktua nga prishja e lojës që Luizi ia kishte bërë Kiarës.

Ai e kishte mbështetur atë pas dy lavamanëve në banjo dhe nuk e lejonte të largohej, gjersa Kiara mundohej të bënte rezistencë për të mos i folur pasi e tillë ishte loja.

Nga opinionistët dhe banorët e shtëpisë, Luizi është ‘kryqëzuar’ dhe gjykuar mbrëmjen e së martës, ku disa e kanë quajtur “maskilist” dhe “ushtrues dhune”.

Lidhur me rastin në fjalë, vëllai i madh ka marrë një vendim, të cilin e ka futur në një zarf të zi dhe do t’ua komunikojë banorëve. /Telegrafi/
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button