BotaRajoni

Putin pranon humbjet në radhët e ushtrisë ruse, përfshirë anëtarë të shërbimit sekret – Abc News

schedule14:41 – 28 Shkurt, 2023

Presidenti rus Vladimir Putin pranoi humbjet në radhët e ushtrisë ruse ndërsa falënderoi anëtarët e Shërbimit Federal të Sigurisë (FSB) për luftën kundër ekstremizmit brenda vendit, si dhe punën në territoret e pushtuara nga Rusia.

“Fatkeqësisht, ka humbje në radhët tona”, tha ai në fillim të një takimi të FSB-së. “Udhëheqja e FSB-së duhet të bëjë gjithçka për të ofruar mbështetje shtesë për familjet e shokëve tanë të rënë.

Putin tha se “2022 ishte një vit i veçantë për të gjithë vendin dhe për shërbimin tuaj”.

“Njësitë e FSB-së u përfshinë drejtpërdrejt në operacionin ushtarak special, ato zgjidhën detyra operacionale komplekse, jo standarde, duke mbuluar kufirin shtetëror, duke luftuar në mënyrë aktive terrorizmin, krimin e organizuar, korrupsionin dhe ekstremizmin,” pohoi ai.

Në nëntor 2022, Gjenerali Mark Milley tha se Rusia ka të ngjarë të ketë shënuar më shumë se 100,000 ushtarë të vrarë dhe të plagosur si rezultat i luftës në Ukrainë.

/abcnews.al
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button