BotaRajoni

Bill Gates më në fund shpjegon pse po blen kaq shumë toka bujqësore në SHBA – Abc News

schedule13:25 – 1 Mars, 2023

Themeluesi dhe miliarderi i Microsoft-it, i kthyer në filantrop, Bill Gates, së fundmi konfirmoi teorinë e gjatë të konspiracionit se ai zotëron rreth 80% të të gjithë tokës bujqësore në SHBA në një dalje të tij në një sesion “Ask Me Anything” (AMA) në Reddit.

Gates iu përgjigj dhjetëra pyetjeve gjatë disa orëve në AMA, duke përfshirë: “Pse po blini kaq shumë tokë bujqësore, a mendoni se ky është një problem me pasurinë e miliarderëve dhe sa mund të blini në mënyrë disproporcionale?”

Ai u përgjigj: “Unë zotëroj më pak se 1/4000 të tokës bujqësore në SHBA. Unë kam investuar në këto ferma për t’i bërë ato më produktive dhe për të krijuar më shumë vende pune. Nuk ka ndonjë skemë madhështore të përfshirë, në fakt, të gjitha këto vendime merren nga një ekip profesionist investimi.”/abcnews.al
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button