Shqiperia

E FUNDIT/ Arma “kërcet” edhe në Elbasan, dyshimet e para – Abc News

Rreth nesh

Abcnews.al është website kryesor i lajmeve në Shqipëri. Pjesë e televizionit ABC, redaksia e Abcnews.al ka të shenjtë verifikimin e lajmit në mënyrë të pavarur nga gazetarët tanë para publikimit. Me një redaksi të riorganizuar, Abcnews.al mundëson një mbulim të plotë të zhvillimeve më të fundit nga vendi dhe bota, përmes një stafi të kualifikuar dhe profesional. Saktësia në informim mbështetet edhe me risitë më të fundit në lidhje me mediat online duke e bërë Abcnews.al një media avangardë në vend.
NUIS/NIPT K01711004F

| “Cash” | Privacy | Kushtet e Përdorimit |
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button