Show-Biz

Përplasjet, publikohen bisedat në Instagram të Stresit e Melisës

Raportet mes Stresit dhe Melisës brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova nuk kanë qenë më të mirat të mundshme këto ditë.

E një reagim nga jashtë ka ardhur mbi këtë situatë.

Në profilin zyrtar të Stresit në Instagram, janë publikuar biseda private mes të dyve në vitin 2020 dhe 2021.

“Atëherë, meqë disa persona nuk kanë arritur që të marrin famën nga shou-et televizive dhe nga aty të vetëquhen këngëtare dhe nuk po arrijnë famën as në BBVK, dhe duke u mundu të bëjnë famë duke u kapë me Stresin dhe ta mohojnë atë që ai thotë aty, jemi të detyruar ti japim pak famë gratis vetëm mos vuaj për famë. Merre”, thuhet në shkrim.

Në bisedën e parë, Melisa shihet teksa e fton Stresin në një program, kurse në të dytën, kontakti lidhet me një projekt muzikor.

Të plota në vijim. /Prive.al


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button