Show-Biz

Çfarë ndodhi? Fjolla Morina shfaqet e shqetësuar emocionalisht në Insta Live – Privé

Mungesa e Fjolla Morinës është ndjerë në Instagram dhe ajo ka pranuar mesazhe nga shumë ndjekës që shpreheshin të shqetësuar.

Ajo gjatë ditës hyri në Instagram Live ku edhe bëri komunikimin e parë me ndjekësit e saj pas shumë kohësh.

Këngëtarja deklaroi se muajt e fundit ajo është përballur me sfidat më të mëdha të jetës.

Fjolla u shfaq në gjendje të ngarkuar emocionale, e përlotur, duke rrëfyer problemet që e goditën tre muajt e fundit. /Prive.al


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button