BotaRajoni

Nuk kemi ndërhyrë në çeshtjet e brendshme të vendeve të treta – Abc News

schedule12:56 – 2 Mars, 2023

Rusia dhe Kina kanë hedhur poshtë njëzëri,  ato që ata i quajtën përpjekje për të ndërhyrë në punët e brendshme të vendeve të tjera në takimin e Ministrave të Jashtëm të G20 të enjten.

Të dy kombet shprehën të njejtin mendim për situatën në Ukrainë, sipas një burimi gjatë një takimi midis ministrave të Jashtëm Sergey Lavrov dhe Qin Gang.

Lavrov dhe Qin thanë se ata gjithashtu kundërshtuan përpjekjet “për të imponuar qasje të njëanshme përmes shantazheve dhe kërcënimeve dhe për të kundërshtuar demokratizimin e marrëdhënieve ndërkombëtare”.

/abcnews.al

 
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button