Sport

Gruaja e Dani Alves konfirmon divorcin nga Dani Alves me një letër emocionuese – Abc News

Joana Sanz, tashmë ish-bashkëshortja e ish-mbrojtësit të Barcelonës, Dani Alves, ka konfirmuar divorcin e saj nga braziliani me një letër emocionuese të shkruar me dorë, siç është marrë nga Marca:

Letër Joana Sanz drejtuar Alves

“Që fëmijë i kam shkruar ndjenjat për t’u shprehur, supozoj se jam fëmijë i vetëm”, ka shkruar Sanz në Instagram.

Cilado qoftë arsyeja, më bën mirë. Do të doja që rreshtat e shkruar këtu të ishin ato të dashurisë dhe lumturisë, por nuk është kështu.

“Këto kanë qenë muaj të tmerrshëm, jo ​​më të vështirët e jetës sime, sepse jam përballur me stuhi të shumta, por shumë të errëta dhe të dhimbshme. Ndjenja e braktisjes dhe e vetmisë më troket sërish në derë.

“Mijëra “pse” pa zgjidhje. Zgjodha si partner të jetës një person që në sytë e mi ishte perfekt.

Në një pjesë tjetër të letrës, Sanz zbuloi se si Alves e preu në besë atë duke u përfshirë me gruan që tani po e akuzon për përdhunim.

“Ai ishte gjithmonë aty kur kisha më shumë nevojë për të. Ai gjithmonë më mbështeti në gjithçka, më shtynte të rritesha, gjithmonë i dashur dhe i vëmendshëm.

“Është shumë e vështirë për mua të pranoj që ky person mund të më copëtojë në një mijë pjesë”, shkruan Sanz.

“Është koha për të kaluar në fazën tjetër”, përfundon Sanz.

Alves është ende i mbyllur në një qeli burgu në Barcelonë pasi akuzohet për përdhunimin e një gruaje në një klub nate në Barcelonë. 39-vjeçarit iu mohua lirimi me kusht pasi një gjykatës deklaroi se ai mund të largohej nga vendi nëse lirohej.

Mbrojtësi tashmë është shkarkuar nga ish-klubi i tij Pumas UNAM. /G.D abcnews.al/

Burimi: Marca

 
Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button