Show-Biz

Lansohet në Youtube kënga që Stresi realizoi në BBVK – Privé

Konkurrentit finalist të Big Brother VIP Kosova, Stresit, i cili njëherësh është ndër rep artistët më me nam, i është publikuar në platformën YouTube, kënga e tij më e re “Kosovë-Shqipni”.

Kënga më e re e Stresit është publikuar në kanalin zyrtar të tij në YouTube, bashkë me fotografinë e tij prezantuese të BBVK-së, veç se në sfondin e saj janë vendosur fotografitë e flamujve të Kosovës dhe Shqipërisë.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button