Show-Biz

“Nëse fitoj menxi s’pres…”, i thotë Artani, Shotës (VIDEO) – Privé

Artani dhe Shota kanë biseduar për mundësinë e fitimit të Big Brother Vip Kosova nga ai.

Ai tha se nëse fiton do të ndihmojë  njerëzit që janë në nevojë me paratë që do të fitojë nga BBVK.

“Mua në familje më kanë mësuar që t’i ndajë të mirat me të tjerët, që të mos bëhem egoist”.

“E nëse fitoj menxi s’pres, po të tregoj t’i ndar të mirat me të tjerët”, ka thënë Artani.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button