Kosova

Viti: Artistët shesin pikturat, paratë i japin për fëmijët me aftësi të kufizuara (VIDEO)

Artistët e Komunës së Vitisë kanë hapur një ekspozitë ‘online’ të pikturave të tyre, derisa me të hollat që fitohen prej tyre, ata do t’i ndihmojnë fëmijët me aftësi të kufizuara.

Mjetet që mblidhen nga veprat e artit do të destinohen në aftësimin dhe riaftësimin e të rinjve të kësaj kategorie, njofton Klan Kosova.

Pikturat e punuara nga mbi 20 artistë pritet të shtohen ditëve në vijim, derisa u bë thirrje që edhe piktorët nga komunat tjera t’i bashkohën nismës.

Pikturat mund t’i gjeni në linkun KËTU

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber.

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button