Kosova

Incident zjarri në fshatin Pastasel të Rahovecit

Një person ka raportuar në polici se në fshatin Pastasel të Rahovecit, në rrethana të panjohura, nga zjarri i janë djegur 200 ballë kashtë-tërshërë.

Njësitë relevante dhe zjarrfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe e kanë shuar zjarrin.

Nuk raportohet për lëndime në njerëz. Rasti nën hetime.

 


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button