Kosova

Shkel urdhrin mbrojtës dhe rrah gruan në Suharekë

Një femër në Suharekë ka raportuar në polici se pasditen e së enjtes i dyshuari mashkull e ka sulmuar fizikisht e dhe se me këtë rast ka shkelur urdhrin mbrojtës të lëshuar nga gjykata kompetente.

Me vendim të prokurorit i dyshuari është arrestuar dhe është dërguar në mbajtje.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button