Show-Biz

Ylli i The Wire dhe John Wick, vdes në moshën 60-vjeçare – Privé

Aktori ishte i njohur gjithashtu për rolin e tij të parë si toger i policisë së Baltimores Cedric Daniels në The Wire, një serial që u shfaq nga viti 2002 deri në 2008 dhe shqyrtoi skenën e narkotikëve në Baltimore nga perspektiva e zbatimit të ligjit, si dhe nga tregtarët dhe përdoruesit e drogës.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button