Shqiperia

Vidhet gjatë natës shkolla 9-vjeçare “Ismail Qemali” në Shkodër

Gazetari i ABC News, Simon Shkreli, raporton se shkolla 9-vjeçare Ismail Qemali në qytetin e Shkodrës është vjedhur gjatë natës.

Nuk dihet ende se çfarë është vjedhur dhe se sa i madh është dëmi, ndërsa pranë shkollës ka mbërritur policia.

 


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button