Show-Biz

Çka thanë banorët për Julianën? (VIDEO) – Privé

Gjatë tërë 103 ditëve të Big Brother Vip Kosova ka pasur debate dhe deklarata për të gjithë ish-banorët për njëri-tjetrin.

Ndër banoret që ka qenë më e diskutuara ishte edhe Juliana Nura.

Më poshtë i keni disa prej momenteve kur ish-banorët kanë folur për të dhe kanë diskutuar e debatuar me të:


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button