Show-Biz

Stresi dhe Artani tregojnë pajtimin e tyre ‘live’ në Post Big Brother VIP Kosova

Artani dhe Stresi kanë debatuar sot në Post Big Brother Vip Kosova.

Në një moment ata e kanë përqafuar njëri-tjetrin dhe kanë thënë se janë pajtuar.

Për të parë këtë video ndiqni më poshtë:

The post Stresi dhe Artani tregojnë pajtimin e tyre ‘live’ në Post Big Brother VIP Kosova appeared first on Privé – Faqja Zyrtare.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button