Kosova

Tash në RUBIKON: Lumir Abdixhiku (VIDEO)

Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku, flet mbi të gjitha qëndrimet e partisë që ai drejton, me theks të veçantë marrëveshjen për normalizim të marrëdhënieve Kosovë-Serbi.

• Përse po e konsiderojnë dakordimin në Ohër si “humbje të një mundësie historike?
• Përse Kurti është dakorduar për “Asociacion plus”, sipas LDK-së?
• Çfarë diskutoi opozita në takim me emisarin amerikan Gabriel Escobar?
• Me cilat pika të Marrëveshjes dhe aneksit të dakoruar pajtohet Lidhja Demokratike?
• Ku është LDK-ja në dy vjetorin e udhëheqjes së Lumir Abdixhikut?

Këto dhe më shumë diskutohen sonte nga ora 20:45, në Klan Kosova.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button