Show-Biz

Jemi rritur me filmat e saj, aktorja e famshme shtrihet në psikiatri – Privé

Amanda Bynes është vendosur në një ndalesë për shëndetin mendor, ka konfirmuar ABC News përmes një personi të njohur me situatën.

Amanda Bynes now: The rise and fall of the child star.

Rreth orës 6:40 të mëngjesit të së dielës, zbatimi i ligjit në Los Anxhelos mori një thirrje mjekësore për një femër në një parking Sizzler në South Vermont Avenue dhe West Fourth Street, sipas Departamentit të Policisë së Los Anxhelosit.

Një zyrtar i zbatimit të ligjit i informuar për thirrjen për shërbim në LAPD tha se kur oficerët arritën atje, ata zbuluan Bynes. Personi i njohur me situatën konfirmoi gjithashtu për ABC News se ishte Bynes.

Aktorja e “Easy A” u kontrollua nga mjekët e Departamentit të Zjarrfikësve të Los Anxhelosit, të cilët e pastruan atë në mënyrë mjekësore, tha zyrtari i zbatimit të ligjit për ABC News. U thirr një ekip i shëndetit mendor i cili e transportoi atë në një spital në një ndalesë të shëndetit mendor, i njohur si 5150.

Në Kaliforni, një mbajtje e shëndetit mendor, ose një mbajtje 5150, është zakonisht 72 orë, por mund të zgjatet.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button