Kosova

​Dita Botërore e Meteorologjisë – Klan Kosova

Dita Botërore e Meteorologjisë festohet çdo vit në 23 Mars për të përkujtuar datën e themelimit të Organizatës Botërore Meteorologjike në 23 Mars 1950. Dita gjithashtu thekson kontributin që Shërbimet Kombëtare Meteorologjike dhe Hidrologjike japin në sigurinë dhe mirëqenien e shoqërisë.

Tema e Ditës Botërore të Meteorologjisë është “Oqeani, klima dhe moti ynë” feston fokusin e WMO në lidhjen e oqeanit, klimës dhe motit brenda Sistemit Tokësor. Ai gjithashtu shënon vitin e fillimit të Dekadës së Kombeve të Bashkuara për Shkencën e Oqeanit për Zhvillim të Qëndrueshëm (2021-2030).

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS

klankosova.tv


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button