Kosova

Kusari-Lila: Opozita po përdorë këtë gjuhë vetëm sa për të kundërshtuar diçka (VIDEO)

Shefja e grupit parlamentar të VV-së, Mimoza Kusari-Lila, po thotë se opozita parlamentare, po e përdorë këtë lloj gjuhe ndaj qeverisë, sa për të bërë zhurmë, por jo për ndonjë arsye.

Një gjë e tillë, siç tha ajo në Info Magazine, meqë opozita nuk ka hyrë fare në përmbajtjen e tekstit të planit evropian, transmeton klankosova.tv.

”Kjo gjuhë dhe këto argumentime të opozitës, po përdoren vetëm sa për të kundërshtuar diçka, pa hyrë në përmbajtje, apo pa qenë korrekt në tërë tekstin e dakorduar qoftë në parimet në Bruksel, pastaj edhe në planin në Ohër”.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button