Kosova

Zjarrfikës nga komunat fqinje ndihmuan në shuarjen e zjarrit në Elkos në Pejë (VIDEO)

Depoja e kompanisë Elkos në Pejë mëngjesin e sotëm u përfshi nga zjarri.

Zjarri është lokalizuar, mirëpo ende nuk është shuar tërësisht.

Shef i sektorit për Siguri dhe Emergjenca, Gani Krasniqi, ka thënë për Klan Kosova, se për shuarjen e këtij zjarri janë duke ndihmuar edhe njësitet e zjarrfikësve nga komunat fqinje.

“Përhapja e zjarrit ka qenë shumë e shpejtë, jemi detyruar t’i thërrasim edhe komunat fqinje për të ndihmuar. Kanë bërë një punë të suksesshme edhe pse përhapja e zjarrit ka qenë shumë e shpejtë, për shkak të materialeve që gjendeshin në objekt”, ka thënë Krasniqi.

Krasniqi shtoi se dëmet janë të konsiderueshme.

Disa patrulla policore po qëndrojnë më larg për t’i orientuar vozitësit e veturave të zgjedhin rrugë alternative për çështje sigurie.

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber.

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS.


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button