Kosova

Ambasadori suedez takohet me Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë, s’dihet për çka flasin

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë është takuar me ambasadorin e Suedisë në Kosovë, Jonas Westerlund.

Takimi është duke u mbajtur ne objektin e Kuvendit të Kosovës, pa praninë e mediave, teksa nuk është lajmëruar ende ndonjë konferencë pas takimit./eo/


Source link

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button